Jóga: 5 elképesztő egészségügyi hatásai

A jóga javítja a testtartást, a mobilitás, valamint csökkenti a stresszt. Ismert. Aki gyakorlatokat rendszeresen lehet Breze. hajlító -, illetve megtalálni a belső békét. De a jóga még több pozitív hatása van a szervezetben. Amely, többek közt, a konyhában, az irodában, sőt a hálószobában. Pedig már öt új oka, hogy a jóga a művészet utasítás (a Gyakorlat!).

1. A jóga erősíti az immunrendszert

Egy friss norvég tanulmány megállapította, hogy a jóga befolyásolja, hogy a kifejezés a gének, amelyek növelik a védő erők az emberi test sejtjei. De ez nem tart sokáig: a kutatók úgy vélik, hogy a változások, még a sportolók még a jógaszőnyeg. A jóga pozitív hatása erősebb, mint amikor kemping jellegű. Így a tanulmány a két kontroll csoport vizsgálta. Néhány Kirándulni mentek, mások a jóga. A jóga javítja az immunrendszert, hanem az a tény, hogy az Általános egészségi állapot javítása, azt mondja, jóga szakértő mitchel Bleier: “lélegezz, jobb, jobb, javítja a vérkeringést – még a szervek, az jobb lesz.”

Surya Namaskar

A Jóga Megoldás: V Megszólítás (Surya Namaskar)

Ez a sorozat nyolc különböző pózok történik, szinte minden jóga. Ez biztosítja, hogy egy erős véráramlás, nadrágtartó. Ezen kívül hozza Gyakorló izzadni, megmagyarázza, Bleier.

2. A jóga enyhíti a migrént

Tanulmányok kimutatták, hogy a migrénes betegek szenvednek, csak három hónap után a jóga legalább egy gyenge görcsök. Kiváltja a migrén nem vizsgálták még nem teljesen, de az Bleier, a kombináció a mentális stressz, fizikai tényezők, például az, hogy nem lehet képviselni, hogy hibás a Szenvedés. Az egyik ül egész nap, ívelt, a vállak, a számítógép vagy a mobiltelefon, túlterheltek, a trapezius izmok kész nyakát. Ez oda vezet, hogy az a tény, hogy a fejére esik előre, az izmok egyensúlya. Az eredmény: fejfájás, migrén.

setu bandha teljesítmény

Jóga-A Megoldás: Hidak-Pozíció (Setu Bandha Benyújtás)

Feküdj a hátadra, majd billentse a térde. Lábakat szét, állandó váll szélesség mellett. Hagyd a kezed a földön, zavarja a lábát a Szőnyegen, majd emelje fel a medencét. A Legfontosabb szerint Bleier, hogy a vállak összhangban a nyakát. Egyenesítsd ki a hátad, majd próbálja meg pengék, amilyen közel csak lehetséges, hogy egyesíteni. Emelje fel a ládát, chin-chin távol a ládát. Ez egy módja annak, hogy nyúlik a trapezius izom a fejét.

3. A jóga javítja a szexuális életet

Tanulmányok kimutatták, hogy a tizenkét hetes jóga javíthatja a szexuális vágy, mind teljesítményét az ágyban, élvezem a szexet – Männernund a nők. Hogyan? A jóga javítja a vérkeringést, Igen, szexi test létfontosságú része, megmagyarázza, hogy a jóga szakértő Bleier. Elmondása szerint, meg fogja erősíteni a jóga “lóvét, bandha,” medencefenék izom. De azt is át légzőgyakorlatok, illetve a kontroll lehet a teljesítmény javítása érdekében az ágyban.

baddha konasana

Jóga-A Megoldás: Boka-Póz (Baddha Konasana)

Ülnek zárt lábak, szögletes, a térdem, a szakaszon a földre. Lassan hajlítsd be a lábaidat, próbálja meg, hogy a térd közelebb a földre, majd csúsztassa az eszközök használatával, a medencefenék izmait. “Ez megnyitja a medence ideális, a vonatok medencefenék izmok orgazmus” – mondja Bleier.

4. A jóga javítja az alvást

A Harvard Egyetem kutatói azt találták, hogy napi jóga a javulás nyolc héten át jelentősen az alvás minőségét, az emberek, az alvászavarok. Egy másik tanulmány azt mutatta, hogy az emberek, akik rákos mögött, lefeküdt a jóga is jobb, pedig általában úgy érzik, kevesebb depressziós. Lehet, hogy továbbra is a stressz a minimális hatás, a jóga ezelőtt, azt mondja, Bleier. “Alvászavarok, mint a pánikroham. A fej nem beszélsz, tudod, hogy pihentető” – magyarázza. “A légzés technikák, lelki Gyakorlatok segítenek, hogy nyugodt az agy. Ez viszont, hogy segít neked, aludj jól, gyere vissza hamarosan.”

Savasana

A jóga megoldás: hulla Póz (Savasana) a rekeszizom légzés

Savasana az utolsó Jelentenek a jóga edzés, annak érdekében, hogy át a testet, hogy egy normális állapot. Feküdj a hátadra, szét a lábakat kissé, karokat oldalra, tegye a kezét a hasán. Belégzés orron át, kövesse a levegőt, érzem, a hasa alatt, a kezét, egyszer fent, egyszer lent. A légzés, valamint az izmok bánom, legyen teljesen nyugodt.

5. A jóga enyhíti a sóvárgást

A kutatók a University of Washington találták, hogy a rendszeres jóga gyakorlás együtt jár a legjobb étkezési szokások. A jóga felhívja a figyelmet, hogy jobban lélegzik, ez is javítja a kapcsolatot a test, mind a szellem, azt mondja, Bleier. Ez a tudatosság is segítség, irracionális Kereslet, mint a sóvárgást. Különösen légzési gyakorlatok, amelyek segítenek miatt a koncentráció, de szükséges, hogy megtaláljuk felelős megoldás, hogy segít, ha a vágy jön.

meditáció

Jóga-A Megoldás: A Meditáció

Keress egy kényelmes helyzetben – ha Hazudsz, vagy Üljön le, koncentráljon a természetes lélegzetet az orron keresztül. Összpontosítani a figyelmet, hogy a terület a száj körül, orrát nézni, ahogy a meleg lehelete siklik át a száját, közben kilégzés. Próbálja meg kettő, öt perccel később. “Nagyon fontos, hogy továbbra is tökéletesen nyugodt, valamint arra, hogy a Levegőt koncentrálni” – mondja Beyer, “semmi mozgás, semmi reakció, csak maradj Itt Most.”