Kockázatos Body Art

A szőnyeg alatt az egeret, több millió német telepesek a jóga. Pihenjen a test, a művészet, az élet entschleunigen, a megkövült test articulately. Aki össze van zavarodva, de a jóga sport, a fájdalom, a belső békét, különösen az egyik:!

Nem kérdés: a jóga nagy. Ázsiai body art enyhíti a hátfájást. Van úgy, hogy egy fegyver stressz ellen, elősegíti a vérkeringést, az emésztést. A fiatalok a rabok, hogy kinyújtóztassa a lábát a vállát, majd felállt, magas agresszió eltávolítani. Sőt jähzornige Naomi Campbell lesz relaxációs gyakorlatok a dallam.

Pozitív szempontok sokan azonban elfelejteni, hogy a jóga is hordoz kockázatokat. Bár lehet cserélni, elvileg mindenki az Asztal szék ellen a jóga Szőnyeg. Izgalmas perverzió, ficamok, kell, hogy nem az első próbálkozás, azonban. Csak akkor, ha a személy a vonatok az izmok egyensúlyérzéket, kockára teheted magad a fejeden, s várni. Aki tiszteli a kisasszony vagy, mint egy kezdő 40 többi diák a szőnyeg, Lábtörlő a helyén, elsüllyedt, veszélyben az egészsége.

“Kínos, amikor az ember tudja, a fizikai korlátozások, jóga tanár nem látom, te is”, mondja Angelika Beßler, az Igazgatóság Elnöke, a szakmai Szövetség a jóga tanárok Németországban (BDY). A “jóga a médiában gyakran ábrázolják egy super slim mobile fiatalok, akik a testet, hogy átugorja. Aki ezt a képet a fejemben, lehet, hogy problémák.” Szintén kritikus nem az, hogy, ha a nyomás előtt a jóga óra, tudom, hogy egy kis szünetet. Kilátás a szomszédos pad, gondoltam: Uhh, nekem is!

Egy tanulmány a helyzet: Néha egy forgatókönyv, horror

2009-ben a válaszadók, a kutatók első jóga oktató, jóga terapeuta, mind az egészségügyi szakemberek egy nagy tanulmány a kockázatokat body art. Az eredmény közzétett, az “International Journal of Jóga Terápia” mögöttes értékelése sok jóga szakértők: a legtöbb 1336 szakemberek a 35 országban a becslések szerint körülbelül ambíció, mint a legnagyobb kockázat, amelyet a szegény vezetői, valamint a rossz berendezés. A tarkó, a nyak, a hát alsó részén, váll, csukló, térd, illetve sértik meg leggyakrabban.

Lehetséges forgatókönyvek horror vagy az orvosi levelek: Kevés tanulmány írja le a sorsa mintegy harminc fiatal, amely szenvedett jóga után hirtelen egy csapásra. A vizsgálat során az Orvosok felfedezték, hogy a legkisebb károsodás, a nyaki verőeret. Úton az agy keresztül a kis lyukak a artéria zajlik a csigolyák. Egy éles fej mozgását előfordulhat, hogy a nyakához szorított egy darab. Azonban a kockázat vanishingly kicsi. Olyan jó, artéria, amikor Niesattacke lehet kiemelni, a Mennyezetre, vagy akár a vad szex megsértette, a tenor a naplókat.

Az ambíciótól, a fájdalom, izom vagy akár porckorongsérv

Egészséges jóga diák, hogy erőltesd meg magad egy bizonytalan helyzetbe, hogy a legrosszabb esetben, jelentős fájdalom. Néha jóga a diákok szenvedett, de az alatt is a már meglévő betegség anélkül, hogy tudnának róla. Akkor túlzott deformáció, forgatások súlyosbíthatja, ami egyébként nem rúgott látható. “Ha valaki a gerinc sérülés nem tudok semmit, illetve nyúlik vissza, anélkül, hogy az izmos korai, lehet, feltéve, hogy a porckorongsérv takarmány,” – mondja Beßler.

Így különösen gyakori a fej alsó vissza: “nyaki, ágyéki a mindennapi életben szükséges határozottan” – mondja Télapó népek, az Intézet Igazgatója, a sportorvos, az Egyetemen, a klinika a münster. “Az ágyéki gerinc gyakran mutatja körül alatt a második évtizedben az élet jeleit viselni. Mint a nagy terhelés, illetve előfordul, hogy a porckorong van zúzva vagy darabok mozog.”

Egy másik probléma, hogy a népek a statikus jelent néhány body art: “Nyomás lásd a testtömeg-túl régen egy pici pont az a közös, hogy azt sugallják, hogy a tápanyag-folyadék a szivacsos szövet a porc meg a kárt, ha szükséges.” Is az emberek a magas vérnyomás vagy a magas szemmel kell tartania a belső nyomást. Ha az idő azt mutatja, le, például egy váll, állt, mindketten másszatok magas.

Alkalmazza helyesen: terápia vissza szenvedés

Az egészséges jóga tapasztalat, a kezdők először megtanulják az alapvető pozíciók. Súlyos izmokat, csökkenti a nyomást az ízületek, a gerinc, azonban az illetékes hatóságok közvetlen. A támogatás, amelyben a jóga diák, támaszkodva karját, lábát, fel a medence, a megereszkedett kezdetben sokat. “Betöltése az ágyéki gerinc” – mondja népek. “Ha valaki jól tájékozott, tudja tartani pozícióját, a csigolyák továbbra is párhuzamos, a terhelés elosztva egy nagyobb területen, így kis tartja.”

Nem kifejezetten a jóga lehet gyógyítani szenvedni is, vissza is, ha a porckorongsérv segíteni, wiki szerint Oertel Rövidebb. A gyógytornász az edzéseket, mint a jóga tanár. Néhány év után a képzés, akarom, hogy építsük be az elemek, a test Indiai gyakorlatok a kezelés a betegek. “Ez a jóga kell, hogy vezérelje a tanár, de jó. A porckorongsérv a nyaki gerinc van, hogy használja más Gyakorlatok, például, vagy hogyan lehet elkerülni a porckorongsérv az alsó vissza.”

Boldog jóga: test, érzék, jó tanár

Egy nagy része a jóga-a kockázatok könnyen elkerülhetik a tanulók által figyelni, hogy a fizikai korlátok: “én mindig azt mondom, hogy van jó is, rossz fájdalom” – mondja Oertel Rövidebb. “A fájdalom, például, amely magában foglalja, de az éles riasztás a test. Pozitív értelemben, a fájdalom, a nyújtás a fájdalom, inkább kellemes, ad nekem az az érzésem, hogy a testem valami Jó.”

Egy másik fontos tényező, ez egy jó útmutató. Az a kifejezés, hogy a jóga tanár nem védett, a háziasszony, a sarkon hívja magát, miután a hétvégén, persze valamint a guru év után a képzés Indiában. Egy jó tanár kell venni a tanulók kapcsolatos kérdésekről, a betegségek, a testi állapot. Emellett képesnek kell lennie arra, hogy vizsgálja meg a kezdő tanfolyam. De akkor nincsenek akadályok, sikeres jóga órán.